Burgemeester Roosstraat 02

3035 AC, Rotterdam
€ 1325 /mnd (excl)

Omschrijving

“Unieke kans om te wonen in onlangs gerenoveerde authentieke woningen in Rotterdam-Noord!”

Aan de Burgemeester Roosstraat in Rotterdam-Noord, haaks op de charmante Noordsingel, komt dit gemeubileerde appartement van ca. 35 m2 beschikbaar. De appartementen, oorspronkelijk bouwjaar circa 1900, maken onderdeel uit van woningbouwproject “Restauratie Rooskleurig”, een ontwikkeling van 22 woningen door Fullhouse Vastgoed. Het appartement is dus volledig gerenoveerd vanaf de fundering tot aan het dak. Een kleine selectie geluksvogels krijgt de kans om deze prachtige gerenoveerde appartementen in dit project te bewonen!
Binnen project “Restauratie Rooskleurig” stond het behouden en herstellen van de authentieke architectuur van de woningen centraal. De stoere stadse bakstenen uitstraling met haar mooie ornamenten is een representatieve weerspiegeling van de vooroorlogse bouwstijl. Als kers op de taart zijn de woningen gemeubileerd, denk hierbij aan een combi-oven, vaatwasser, koelkast, vriezer, inductiekookplaat, internet, koffiezetapparaat, waterkoker, en een wasmachine. Daarnaast is er sprake van een hoogwaardig afwerkingsniveau.

Het appartement is gelegen in de bruisende stadswijk het Oude Noorden. Straten als de Zwart Janstraat, Zwaanshals en de Zaagmolenkade hebben een divers aanbod op het gebied van supermarkten, fashion, food en design en dankzij de vele horecagelegenheden kun je elke dag iets nieuws ontdekken. Verder bevindt de beeldbepalende Noordsingel zich om de hoek. Hier kunt u genieten van de serene rust en natuur die de groene singel te bieden heeft.

Het voorschot voor gas, water en elektriciteit bedraagt €150,- en komt boven op de gepresenteerde huurprijs.

Huurprijs:
€ 1325,- /mnd (excl)
Soort woning:
appartement
Slaapkamers:
1
Oppervlakte:
33 m2
Inrichting:
Gemeubileerd
Gas/Water/Licht:
Exclusief
Beschikbaar per:
01/11/2023
Plan een bezichtiging